tisdag 24 juli 2012

Veckans nya vana Vecka 1

Första veckans utmaning är egentligen lite tillfällig. I längden inser jag att det inte är hållbart att promenera 1 timme varje dag. Men från i måndags och fyra veckor framöver är det precis vad jag har planerat att göra :) För under semestern är det svårare att ta sig till gymmet och träna och dessutom vill jag vara ute i naturen så mycket det går. Så vad är bättre än promenader då?

Träningen är a och o när jag skall förbättra min hälsa så därför börjar vi i den änden. Sedan efter semestern när jag är hemma i vardagen igen kommer jag låta promenaderna övergå i diverse annan träning och även lägga in vilodagar. Det är ju inte speciellt balanserat att träna varje dag. Och det är balansen vi vill åt.

Men är det semestern så finns tiden för träning varje dag och promenader är såpass skonsamt att det inte sliter på kroppen. Dessutom är det suerskönt! Så om fyra veckor räknar jag med att ha knatat runt i skogen i ungefär 30 timmar. Det känns som ett bra avstamp inför vad komma skall!3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...