måndag 2 juli 2012

När det snurrar ordentligt

Okej, nu har jag verkligen haft chansen att varva ner de senaste veckorna och det har jag verkligen gjort. Hjärnan har kopplat ner mycket bättre än vad den brukar göra. Och det är verkligen SÅ skönt, jag har sannerligen njutit till max.

Men vad händer då? Jo då tar mitt stackars huvud och hittar på massa annat, nytt att tänka på. Jag som precis har vant mig vid att ha en hjärna som inte går på högvarv och nu snurrar den på för fullt igen. Visserligen med nya fräscha tankar, men ändå. Det är inte så lite irriterande. Snurrsnurr, fundera lite, vända och vrida, snurrsnurr, fundra, grubbla, snurrsnurr, lite ont i magen, lite lycklig, lite VADFAANSLUTASNURRANUDÅ...Ibland hade det varit ganska skönt att vara liten igen... Tror inte att hjärnan snurrade på samma sätt på den tiden... Nä en kvällsprommis kanske? Det kanske kan få knoppen att koppla ner en stund...

6 kommentarer:

 1. Guu, så jag känner igen mig.
  Fast efter snurret börjar min organisatoriska sida kicka in och agendan är ett faktum. Full på nytt! Men jag gillar ös, funkar bättre då. Ligger jag o latar mig, trivs jag inte lika bra. Först vila, sedan full fart igen. Ladda batterierna, kanske?

  KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så brukar jag också fungera i valiga fall. Fast just nu snurrar det bara sådär ologiskt och icke-konstruktivt. Men det kanske reder sig med tiden ;)

   Radera
 2. Jag vet vad du menar! Jag har börjat lyssna på ljudbok när jag ska sova för att jag inte kan slappna va pågrund av snurret och surret i huvudet. Hoppas att det inte stressar upp dig för mycket nu när du börjar komma igen.
  Måste också säga att du (antar att det är du) var en ursöt bebis. Men sen är du ju en snygging nu har jag sett ;)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Tänk om kan kunde konservera sina barn i en lämplig ålder, små söta, medgörliga men ändå självständiga. Kram, älskar dig fortfarande

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att snurrandet har slutat vännen? Eller åtminstone saktat ner farten lite och bara snurrar lite lagom behagligt?

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...