torsdag 12 juli 2012

Fredag...

... är det först i morgon.

Men inget går upp mot fredagskänslan när man jobbar och i morgon är det fredag och den kommer jag njuta av sådär extra mycket efter min första vecka på jobbet på länge. Veckan har trots allt gått bättre än förväntat. Är verkligen toktrött även om jag bara jobbar halva dagar, men det är ändå fantastiskt skönt att vara igång igen. Om inte annat så får jag hänga en stund med världens bästa och finaste arbetskamrater en stund varje dag :)I helgen väntar födelsedagskalas för världens goaste 9-åring, vilket skall bli mysigt  men för övrigt blir det lugna gatan. Känns skönt det! Sedan en veckas jobb kvar innan det är dags för semester! Och då mina vänner kommer det vackra vädret hit på riktigt ;)

Ha en fin fredag nu go vänner!


4 kommentarer:

 1. Låter som en bra jobbstart inför semestern :)
  Håller tummarna!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Jag hade fredagsmyskänslan redan igår kväll hemma hos er. Det var inte riktigt samma fredagskänsla imorse när klockan ringde kan jag lova, men en fredagskänsla var det allt ;-) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har hållit tummarna denna vecka för dig på ditt jobb. Skönt att höra att det har känts bra! Men jag förstår att du blir trött när du inte jobbat på tre månader. Vill inte ens tänka på hur det ska gå för mig när jag börjar jobba igen efter mammaledigheten. Har nu varit hemma i ett år.
  Ha en fin helg med kalas och mys!

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att du har haft en bra vecka på jobbet och att det är en bra känsla att vara tillbaka igen. Ta hand om dig vännen och njut av skön helg med kalas och välförtjänt vila. Och du, den där bakelsen/kakan ser vansinnigt smarrig ut. :)

  Trevlig helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...