söndag 14 april 2013

Slöa söndag

Hej på er!

Här hemma njuter vi av världens slappaste söndag och har knappt kommit ur pyjamasen. I vanliga fall har jag lätt att bli stressad av sådana dagar, men just nu är jag så trött att jag inte riktigt orkar bry mig om det. Det gick fint att jobba natten mellan fredag och lördag fast jag inte hade sovit någonting innan, men jag har tyvärr haft lite svårt att hämta mig efteråt. Sov från och till hela dagen i går och som klubbad hela natten, men vaknade ändå mer än död i morse. Nu har jag förvisso aldrig tagit någon fylla, men jag gissar att det är lite såhär det känns att vara bakis ;)


Nåväl...

Snart dags att dra på sig träningskläderna och göra sig redo för kvällens Bodybalance-pass. Skall bli väldigt skönt! Har inte tränat yoga på länge och har verkligen längtat efter det! Perfekt avslutning på denna slöa söndagen!



Ha det fint!

Kram Anna

9 kommentarer:

  1. Låter skönt med bodybalance! Gör du det hemma själv? Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen superhärligt! Jag kör de passen på gymmet. Efter att själv ha varit instruktör sedan urminnes tider är det superhärligt att få gå på andras pass och bara få lov att hänga med :) Kraaam

      Radera
  2. Önskar dig en skön yogakväll!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Så där har jag det alltid när jag har jobbat natt, tar mig liksom 3-4 dagar innan jag är människa igen;)

    Vad duktig du är som orkar med ett yogapass i alla fall !!!
    Måste säga att ditt mobilskal var jättesnyggt, var har du köpt det? Har såna rosa servetter med vita prickar från Ullared, dom e skitsnygga.:)

    Kramiz Kristina Fransson

    SvaraRadera
  4. Skön avslutning på veckan med ett avstressande body-balancepass, kan behövas efter ett nattpass. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. usch vad jobbigt att jobba natt, inget för mig. Förstår att du är ur form i dag.

    Hoppas yogan gjorde susen!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Yoga är verkligen en härlig och skön träningsform, för mig var det alldeles för länge sedan sist...borde verkligen bli snart igen. Härligt med ett kvällspass :-)

    SvaraRadera
  7. Mmmm, jag har dessvärre provat båda (även om det ena var väldigt länge sen) och jag kan bekräfta - det är så det känns! Hoppas du kommer i form snart! Jag tar min bakfylla imorrn... :)

    SvaraRadera
  8. Jag har aldrig prövat, kör min löpträning o styrketräning!

    kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...