söndag 7 april 2013

Aeroseum

Josåatte...

Igår fick vi äntligen besökt Aeroseum, vilket vi har haft planer på att göra i flera år, men igår när vi ändå var ute på Hisingen så passade vi på att gå dit. Aeroseum är ett är ett museum som ligger under Säve flygplats ute på Hisingen och det drivs av en stiftelse som arbetar med att bevara de historiska berganläggningarna vid tidigare flygflottiljen F 9. Det fanns verkligen massor av spännande saker att titta på där nere och vi hade att göra i flera timmar. Speciellt lillebror tyckte att det var fantastiskt roligt och bäst av allt tyckte han var att få flyga flygsimulator!

"Aeroseum är ett upplevelsebaserat aktivitetscenter, där man kan uppleva den speciella miljön och känslan av flygning med alla sina sinnen. Aeroseum berättar om tekniken och människorna från flygets historia och utveckling – i Sverige och utlandet, civilt och militärt. Det är en levande anläggning med spännande utställningar, simulatorer, aktiv flygverkstad och mycket annat"  (Klippt feån Aeroseums hemsida)

Absolut värt ett besök om ni frågar mig!

Idag väntar fika hos en kompis och i eftermiddag blir det nog tyvärr dags att ta tag i allt som vi redan har skjutit upp alldeles för länge. Storstädning och veckohandling står på schemat. Jiiiihooo så kul ;)

Ha en fin söndag!

/Anna

5 kommentarer:

 1. Vilken trevlig utflykt! Där har jag varit, känner en kille som var pilot där..

  kram

  SvaraRadera
 2. Dit vill jag också åka någon gång!

  SvaraRadera
 3. Det har jag aldrig hört talas om faktiskt. Men tack för tipset! Kram

  SvaraRadera
 4. Det stället lät spännande! Där har vi aldrig varit med killarna men kanske inte för sent än ;) kram Suss

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken rolig söndag och tack för tipset på ett bra utflyktsmål! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...