tisdag 30 april 2013

Valborgsmässoafton

Godmorgon!

Pigga och vakna? Själv välte jag ur sängen med en stor och djup suck idag. Känner mig som en zombie och är mer än glad att vi inte har bokat in något umgänge ikväll på valborgsmässoafton. Nej, nu längtar jag redan till ikväll då jag får lov att bädda ner mig i sängen igen för snark vad trött jag är! Nä, den här sjukan har verkligen sugit musten ur mig. Det värsta är att lillasyster ligger inne på sitt rum och hostar och hackar hon med så tyvärr verkar det som om vi kör ett varv till. Det var ju hon som började för en månad sedan... Stackars...

Annars så väntar en riktigt pestig hemtenta idag. Skulle skrivit den förra veckan, men jag sköt på det när jag höll på att hosta lungorna ur mig som värst och idag är det så att säga kniven mot strupen. Jaja, jag jobbar ju ändå bäst när det är det så det kanske inte är i hela världen ändå ;) Hoppas bara på att hinna färdigt i tid så det blir lite tid över till att förbereda sig för det praktiska provet som vi har på torsdag. Tänk att livet alltid har en förmåga att köra ihop sig... Vojne, vojne ;)

Iallafall önskar jag er en riktigt fin dag så hörs vi lite senare. 

Kram Anna

Pssssss: Glöm inte TÄVLINGEN! I morgon drar jag vinnaren!

9 kommentarer:

 1. Sicket elände att det inte ger med sig ! Hua mig !
  Du får hålla dig inomhus i värmen och plugga för fullt !!

  Jag har precis vart ute i spöregnet på en långpromenad, hundarna är glada i alla fall !

  Kramiz Kristina Fransson

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att ni både kryar på er och att du klarar hemtentan.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Elände när det bara går runt de där virusen:-( Nu har jag lagt in ett "bidrag" i din fina tävling och passar samtidigt på att tipsa om den jag har i min blogg; vinn en greengate-mugg och fina handdukar från Nyblom & Kollén. Gissar att det kan passa dig efter vad jag sett här:) Kram/Tanja

  SvaraRadera
 4. Hoppas att tentan gick bra och ha en härlig 1:a maj Karin

  SvaraRadera
 5. Hoppas att tentan gått bra och att din hosta släpper nu!! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni kryar på er snart. Här är vi inne på fjärde veckan med hosta, förkylning och allmänt matt i kroppen. Vill bara bli FRISK nu.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hu, det där med sjukdomar och hemtentor in i sista minuten känner jag igen från hela denna våren. Studentlivet är tufft. Ett sommarlov är efterlängtat.
  Hoppas att din tenta gick bra och att du blir frisk snabbare än en blinkning.

  Och vad söta termoskannor på bilden :)
  Ha det fint!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Nej men fy era stackare! Nu tycker jag att de där bacillerna får ta och fly sin kos från er! Hoppas att det går bra med hemtentan och att du även hinner med att vila upp dig och bli riktigt frisk.

  Så härliga bilder, färger som gör en gald :).

  Många kryakramar! /Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...