fredag 5 april 2013

Dags för uppsats

Godmorgon!


Här väntar en härlig, solig fredag och jag skall snart packa ihop mig och ge mig iväg och plugga några timmar. I går fick vi träffa vår handledare för magisteruppsatsen för första gången och han gav oss bra med feedback så det är väl det vi skall sitta och jobba med idag kan jag tänka. Det kändes som om han var inne på samma linje som oss så han kommer nog att bli en bra handledare! Känns skönt att vara igång med uppsatsen nu även om jag har lite svårt att tagga igång på riktigt sådär. Men det kanske kommer idag? Tyckte ju att det var väldigt roligt att skriva c-uppsatsen för fyra år sedan och har hoppats på att detta kommer att bli lika roligt, och det gör det säkert bara vi kommer igång!

Vi hörs senare!

Ha en riktigt fin fredag ute i solen :)

/Anna


3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du fick en riktigt solig och fin fredag Anna? Vad spännande med uppsatsen och jag är säker på att känslan kommer när ni sätter igång. Lycka till!

  Njut av helgen och solen vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! När man hittar ett ämne som man är intresserad av brukar det gå av farten :) Jag har skrivit fyra c-uppsatser :)

  SvaraRadera
 3. Å vad spännande och roligt det låter. Jag har inte kommit till min c-uppsats än, men ser fram emot den - och att så småningom läsa en magister eller master. Är så ivrig.
  Lycka till. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...