onsdag 10 april 2013

Nu händer det! IGEN...

Äntligen, äntligen, äntligen har jag tillbringat en kväll på gymmet igen. Det har varit så grymt motigt att ta sig dit sedan jag hade feber senast och nu var det säkert en månad sedan jag var där senast. And ooooooh my god vad härligt det var! Finns inget bättre än blodsmak-i-munnen-träning och det var det sannerligen ikväll. Favvo-instruktören körde indoor-walking så vi var kräkfärdiga redan efter halva passet ;)

Nu hoppas jag verkligen att jag skall komma igång igen, för det här är ju något av det bästa jag vet! 


Tack och lov har jag bästa sparring partnern här hemma och min bästa träningskompis kan man alltid lita på. Lillasyster är inte den som bangar träning och hon sparkar även på sin mamma de gånger som det är nödvändigt!

Ha det bäst!
/Anna5 kommentarer:

 1. Då är vi två. Jag har inte kommit tillbaka till min träning heller sedan jag var sjuk. Jag som hade ett sånt himla bra flyt innan, tränat i flera flera månader regelbundet och nu är det SÅ tungt att sätta igång igen. Men jag kommer igen snart, lovar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Jag längtar också efter att röra på mig! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa, heja dig! Det är allt bra gött att ta ut sig så. Och perfekt att ha någon som sparkar lite på en ibland :-).
  Ha en toppenbra torsdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Så härligt det låter :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Åh vad du är redig dom orkar gå dit, jag får aldrig ändan ur vagnen för nåt sånt!

  Kramiz Kristina Fransson

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...