onsdag 27 juni 2012

Livet på pinnen

Onsdagkväll och mina två yngsta älsklingar och jag är på landet igen. Var bara hemma i två dygn, tvättade alla kläder, fick ångest över vardagen som slog mig med ett hårt slag i magen och drog hit snabbt som attan igen. Barnens pappa körde hit oss igår kväll och det räckte med att öppna bildörren när vi kom hit så blev det genast lite lättare att andas. Vi har det underbart och det enda som saknas är mina två andra älsklingar...

Idag har lillebror lekt med sin ena kusin hela dagen medan lillasyster och jag har legat och stekt i solen. Det har varit sådär lagom varmt och skönt och både kropp och knopp njuter. Varenda cell i kroppen suger åt sig solens strålar och dess energi. Ochjag riktigt känner hur kroppen laddas likt ett batteri. 

Eftersom frukosten blev sen i morse (hur stort sömnbehov kan man ha egentligen?) så blev även middagen sen. Men vad gör väl det när man kan sitta ute i den härliga solen och ha det bra tillsammans med två av de bästa man har. Bästa sommarmaten dessutom. Lättlagat, nyttigt och bara SÅÅÅÅÅ gott :)



Nu väntar lite sällskapsspel, sedan ett kapitel eller två av Harry Potter och om orken räcker efter det så kanske det blir en film med. Sa jag att jag hade det bra eller?



2 kommentarer:

  1. Lite avundsjuk är jag allt med mitt dåliga väder och gnälliga bebisar. Men. Snart har gubben semester och då kommer allt bli bra. Det kommer det. Vore inte fel att ha ett lantställe att rymma till en stund bara :)
    Ha en fantatsiskt mysig kväll, fina du! //Elin

    SvaraRadera
  2. Vad bra ni har det Anna. Och vad bra att du lyssnar på din kropp och gör det som magkänslan säger dig. Ta nu hand om dig ordentligt och gör bara sådant som får dig att må bra.

    Stor kram
    Lotta

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...