fredag 29 juni 2012

Bröllopsförberedelser

Vädret är tråkigt som sjutton idag och vi sitter bara och häckar inomhus. Jag passar på att utnyttja tiden med lite bröllopsförberedelser. Nästa lördag gifter sig en av mina kusiner och jag har fått det ärofyllda uppdraget att vara toastmaster. Det skall bli fantastiskt roligt och även om det kan tyckas lite småkorkat av mig att ta på mig ett sådant uppdrag nu när hälsan kanske inte är den bästa, så ser jag ändå fram mot det! Önskar kianske bara att orken var som den brukar för då hade jag kunnat åtsakomma så mycket mer. Men nu får det bli som det blir. Kul skall det bli iallafall :)Bröllop är ju faktiskt underbart att få vara med på! Önskar såhär, 16 år efter, att jag hade haft vett på att njuta av mitt eget lite bättre... Tur att man med jämna mellanrum får lov att vara gäst på diverse bröllop så att man kan njuta av dem istället!


3 kommentarer:

 1. Vad kul det låter. Tror att du är en kanonbra toastmaster :) Själv har jag ju mest bröllop på hjärnan hela tiden just nu.
  Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 2. Även om du inte hann njuta tillräckligt av ditt bröllop o hann ta vara på det som du önskar nu kan du ju passa på att njuta av och hinna med mannen som du ju har kvar :)
  KRAM till dig min fina. Låter alldeles ljuvligt neråt i inläggen. Njut bara njut, det behöver man sällan ångra.
  Cecilia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med bröllop och extra kul att ha fått det hedersamma uppdraget att vara toastmaster. För det är ju verkligen ett hedersamt uppdrag som jag är säker på att du kommer att klara galant.

  Men du, varför inte ta och gifta om er? Förnya era löften och fira ännu en gång. Och njuta ordentligt. Kärleken kan aldrig nog hyllas. :)

  Ha en fin helg kära du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...