måndag 18 juni 2012

Vardagsäventyr


Lillasyster och jag fick för oss att en cykelutflykt vore roligt. Ett mål måste man ha och vi bestämde oss för att affären som vi bara kan bilvägen till skulle vara målet. Eftersom vi visste på ett ungefär vilket håll vi skulle åka för att kunna ta en genväg och slippa åka utmed stora vägen så gav vi oss av, fast beslutna att hitta. Hur svårt kan det var liksom? Ganska så rejält svårt visade det sig. Vi virrade runt ganska ordentligt och jublade när vi äntligen kommit fram. Då hade vi nog cyklat minst dubbelt så långt som om vi hade följt bilvägen ;) Men nu vet vi ju hur vi INTE skall cykla nästa gång iallafall!

När vi vände hemåt så rullade det, fort som attan, in mörka moln på himlen så då plockade vi faktiskt fram gps:en på telefonen. Konstaterade att bilvägen troligen skulle gå snabbast och cyklade för allt vad vi hade. Vi klarade oss näääästan ända hem innan skyfallet kom men vad gör väl lite vatten...

Vad vi handlade? Kardemumma, batterier och leverpastej. Livsnödvändiga saker nästan ;)
1 kommentar:

  1. Tar igen min läsning här hos dig.Kommer fram till att ni verkar ha det mysigt just nu med salladsodling, pyjamasmysande och cykelturer :)
    Önskar er fortsatt myspys och tackar för alla fantastiskt fina kommentarer hos mig!
    Kram Elin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...