tisdag 19 juni 2012

En dag vid havet

Äntligen. äntligen, äntligen har vi legat nere vid havet och solat. Har längtat hela långa vintern efter det och fast det blåste lite i kallaste laget så var det lovely ändå. Det blev dock inget dopp idag, det kändes liiiite för kallt men kanske i morgon?


Idag har vi besök här nere av min bästa M och hennes goa barn. Vi har förutom att hänga vid havet ägnat dagen åt att spela spel, grilla, promenixat och bara haft det hur härligt som helst! Vi har turen att de stannar till i morgon så nu laddar vi för riktig myskväll. Ska se om uppkopplingen är tillräckligt bra så kanske vi kan se matchen ikväll med :)

Vädret är fullständigt underbart och vi är lite svagt rosafärgade allihop efter dagen i solen. Super in varje njutbar sekund för det är detta som iallafall jag minns och plockar fram när det är som blötast, kallast och mörkast fram i vinter.

Hoppas att ni har haft en fin, solig dag ni med!


3 kommentarer:

 1. Ni ser ut och ha jättemysigt, det är så vackert med klippor!!

  Ha det gott och ta hand om er!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Har ni sådant härligt väder?! Låter inte fel i mina öron att ligga vid havet och njuta. Soool! Kom till mig!!

  SvaraRadera
 3. "svagt rosafärgade" :-) Här har vi en djuprosa nyans på axlar, nackar och öron efter att ha slitit med fårstaketet hela dagen. men vi är väldigt nöjda med resultatet, med staketet alltså. Dagen har varit lång men bra till skillnad från igår. fortsätt njut av ledigheten:-).
  Kram S & J

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...