måndag 25 juni 2012

Regn, regn och ännu mer regn

Ja regnet öser ner här hos oss med och det är bara SÅÅÅÅÅ tråkigt. Är så oerhört trött på att frysa och vill bara ha värme. Har ju för bövelen längtat ett helt år och nu vill jag har sol och värme i sådana mängder att jag till slut tröttnar. Solen ger mig så oerhört mycket positiv energi och det behöver jag massor av. Speciellt om man skall behöva bunkra inför långa kalla vintern med.

Nåja, lillebror och jag har vett på att roa oss ändå. Filmmys till frukost och högläsning på sängen har vi hunnit med. Älskar Harry Potter och äntligen är lillebror stor nog att han orkar lyssna. Det är ju inte helt lätt språk att hänga med i så även om han tycker om att lyssna när man läser så har just HP böckerna inte fungerat innan. Men nu så :) Nu har vi ett helt gäng härliga böcker framför oss!


Hoppas att ni andra har det bra trots det blöta vädret!

Kram


3 kommentarer:

 1. Ja, det gäller att göra det bästa av vädret. Men jag vill också väldigt gärna ha sol och värme nu.
  Jag är också Potterfan och har läst böckerna ett antal gånger. Ser fram emot att läsa dem för elvorna en dag. :)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar verkligen Harry potter och längtar till mina barn är stora nog att lyssna på när jag läser för dem! Hälsningar Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag håller md dig, är också trött på detta tjatiga frysande. Det hjälper ju knappt att hålla igång med hustvätten, då är det illa!
  Har inte kommit igång med läsandet ännu, får kika runt på pocket snart..

  KRAAM

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...