lördag 28 april 2012

The Lucky One

Ojojoj...

Medan killarna i familjen åkte på kalas så roade vi oss andra med att gå på bio. Och vi såg inte vilken film som helst utan, The Lucky One, som vi här väntat så länge på och längtat SÅ mycket efter! Och om man säger såhär. Det var ju inte direkt sista gången vi såg den heller...

Filmen var precis lika bra som vi trodde den skulle vara. Som vanligt stämmer ju inte handlingen så bra med boken, men var gör det när filmen duger fint som den är :)

Älskar ni precis som vi, filmatiseringarna av Nicholas Sparks böcker så är The Lucky One ett givet val nästa gång det är dag att gå på bio. Sweet jesus vad härlig den var!
/Anna och Matilda

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att höra att ni tyckte om filmen! Jag har bara läst sågningar av den där filmen och började bli lite orolig. Jag och döttrarna har nämligen tänkt att vi ska gå och se den. Jag älskar Nicholas Sparks böcker och dessutom brukar filmatiseringarna av hans böcker vara väldigt bra tycker jag (även om ingen slår The Notebook). Dottern påpekade att hon ville gå och se den härom dagen (gammal High School Musical-fan som hon är)så vi får se om vi hinner med det denna långledighet. Och nu när ni skriver att den var precis så bra som vi hoppats på känns det mycket bättre. :)

    Sköt om er!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Åh, den vill jag också se!!!!! NU! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...