torsdag 26 april 2012

Regn på längden, bredden och tvären

My god, hur mycket regn tror ni det finns kvar däruppe egentligen? Som det har regnat idag... Det känns nästan som om hösten är på gång fast våren inte ens har startat på riktigt än. Hur skumt som helst...

Eftersom vädret inte direkt är upplyftande och lusten att ge sig ut i det blöta är obefintlig så har jag vigt dagen till att öva. Jag har tillbringat HELA dagen på soffan och bläddrat igenom en megahög med gamla tidningar. Efter varje tidning jag läst/bläddrat genom så har jag gått ut i köket och lagt den till återvinningen. Detta var ju naturligtvis ingen svårighet alls utan den riktiga utmaningen låg i att göra det utan att känna någon stress över alla andra borden och måsten. Utan att vara avslappnad nog att inte ständigt kolla klockan, eller telefonen, eller mailen eller att tappa koncentrationen...Måste själv säga att jag tycker mig lyckats ganska bra med det just idag :)


1 kommentar:

 1. Haha, Anna jag tror minsann att vi likadana pyjamasbyxor! Skönare än skönast är de! :)

  Ja, tänk vad mycket regn det kan komma. Här har det regnat hela veckan lång och nu tycker jag allt att det räcker. Nu vill jag ha sol.

  Även jag har ägnat mig åt tidningsrensning i veckan. Det är helt vansinnigt vad tidningar jag har samlat på mig. Och läser jag dem mer än en gång? Nej! Så nu är det utrensning som gäller. Heja oss! :)

  Ta hand om er och ha en fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...