torsdag 12 april 2012

Tävling!

Nu var det ett helt år sedan bloggen Dagar av lycka föddes. En sjuk mamma och en sjuk dotter behövde fokusera på det positiva i livet och ett år senare så har vi en mindre sjuk mamma och en nästan frisk dotter som tycker att de har lyckats ganska bra. Livet är för det allra mesta underbart och bloggen har verkligen inneburit mycket positivt.  Nästan 500 inlägg och 40.000 sidvisningar och massor av fina kommentarer, kärlek och feedback senare kan vi inte annat säga än att vi är nöjda!

1 års dagen vill vi naturligtvis fira med en tävling! Och nu lottar vi ut en finfin kanna i emalj från Leila's General Store


 

 Vill du vara med och tävla gör du så här:

1 lott: Kommentera detta inlägget och berätta för oss om vad det är du gillar om att läsa här på bloggen. Skriv även hur många lotter du vill ha!

2 lotter: Gilla Dagar av lycka på Facebook

3 lotter: Om du har en egen blogg kan du länka till tävlingen med bilden nedan och på så sätt maximera dina chanser till vinst :-)

 Tävlingen pågår till den 30/4. LYCKA TILL!

Kramar i mängder till alla fina läsare. Nu kör vi ett år till1

/Anna och Matilda

20 kommentarer:

 1. Vad kul med tävling. Jag vill gärna vara med! Nu har jag vare sig blogg eller FB så det blir bara en lott då tack!

  Vad jag gillar mestmed bloggen? Jag gillar när ni skriver personliga saker om er själva. Kul att få veta mer om er. Kram på er.

  SvaraRadera
 2. Mikaela fransson12 april 2012 19:51

  Hej! 2 lotter, för jag har tyvärr ingen egen blogg annars hade jag mer än gärna länkat till eran otroligt fina blogg!

  Jag har snart läst er blogg i ett halv år, jag ramlade in här av en ren slump och fastnade totalt! Det jag verkligen älskar med er blogg är eran ärlighet, det finns inte många bloggar som verkligen vågar vara sig själva och det är just det som gör att så fort man loggar in på datorn eller mobilen tittar in på eran blogg för att läsa era senaste uppdateringar! Det är sp roligt och inspererande att läsa vad ni skriver just för att man känner igen så mycket av sig själv i allt! Ni har fått mig att skratta i jobbiga stunder och fått mig att ta vara på livet och njuta av varje sekund! Ni ska veta att varje inlägg ni gör är otroligt roliga, viktiga och underbara att läsa:) det ni gör tillsammans är att skapa en fantastisk blogg, fortsätt med det:)


  Kram Mikaela

  SvaraRadera
 3. Halloj tjejer!
  Klart jag vill vara med i utlottningen! Gillar ju att kunna följa er vardag trots att vi ses alldeles för sällan. Känns som att avståndet inte blir så stort då på något sätt. Är inne och läser så ofta jag kan.
  Och jag gillar er ju redan på FB, så det blir väl två lotter då tack :)
  Kramiz Sara

  SvaraRadera
 4. Er blogg är lika gammal som min dotter. :-)

  Kram Anna CC

  SvaraRadera
 5. Oh vad härligt! Vilken fin tävling!! Såklart att jag vill vara med!
  Första gången jag är här, ni verkar ha en riktigt trevlig blogg! Underbart att den gjort er båda så mycket gott! Att blogga är verkligen otroligt givande!

  Jag kniper 3 lotter! Länkar i högerspalten på fiffiga systrar och gillar på facebook som Elin Ringbom

  Ha en toppendag!

  Mvh Elin Ringbom - Fiffiga Systrar

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, vad roligt med tävling och vilken fin kanna man kan vinna. jag vill gärna vara med fast jag är faktiskt inte med på facebook så det blir bara en lott då.

  Vad jag gillar med er blogg är att ni inspirerar så mycket men era vardagsfunderingar. Mer sådant! Sedan älskar jag alla era bilder, de förmedlar äkta känslor. MVH Jenny

  SvaraRadera
 7. Klart jag sett tävlingen och klart jag vill vara med! Två lotter kniper jag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 8. Jag älskar eran blogg för att ni båda är fantastiska människor och för att ni skriver på ett sådant sätt att man känner sig välkommen att ta del av ert liv, väldigt personligt och varmt. Dessutom älskar jag ju fotografering och det märks att ni också gör. Härliga bilder!!! Jag har ingen FB och ingen egen blogg så då vill jag ha en lott tack!!

  Kram Gudmor M

  SvaraRadera
 9. Grattis till ert första (av förhoppningsvis många) bloggår! Härligt med så mycket värme och respons. Det är sådant som sporrar till fortsatt bloggande och det hoppas jag verkligen att ni tänker göra för det var ju ganska nyligen jag upptäckte er fina blogg efter en rar kommentar hos mig. Här kände jag mig direkt hemma och är numera en stammis. Jag gillar ert koncept med att ni bloggar tillsammans. Var för sig och tillsammans. Men framförallt är det värmen, glädjen och den välkomnande famnen som gör att jag återkommer. Så grattis och ha ett bra 2:a bloggår! :)

  Och självklart vill jag vara med i er fina utlottning och hoppas på tur med min lott! :)

  Kram till er

  SvaraRadera
 10. Två lotter tack !!

  Älskar att läsa om inredning men även när ni skriver personliga saker =)Grattis till ert 1a bloggår och lycka till i fortsättningen-

  Kram Annica T

  SvaraRadera
 11. Jag ramlade in här precis och tycker mycket om eran blogg. Mycket värme här!

  Är gärna med i den fina utlottningen med 1 lott.

  Nu ska jag fortsätta läsa..............

  Ha en fin dag!

  Sanna
  ayla105@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej! Jag vill gärna delta i eran fina tävling med 3 lotter, jag har aldrig varit inne och kollat på er blogg förrän nu, men det som uppmärksammade er blogg var de fina bilderna som ni har tagit! Mvh Elin

  SvaraRadera
 13. Hejsan svejsan!
  Eftersom det är första gången jag är inne på eran blogg och ska tala om vad jag saknar så kan det bli lite svårt =) Men jag gillar verkligen ALLT jag blir glad av att läsa era inlägg och titta på alla fina bilder! HAr fått så mycket inspiration idag så det bara sprutar runt i huvedet på allt som jag vill göra <3
  Jag har FB gillat och Jag har bloggat och jag bara älskar Er sida
  Så 3 Lotter vill jag gärna få ;)

  Kram Bettan www.inredamedmera.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Trillade av en slump in här men det kommer bli fler besökt...

  Gillar er öppenhet, underbara bilder och härliga inlägg =)

  Tävlar med två lotter och håller tummarna =)

  KRAM Karoline

  SvaraRadera
 15. Gott att veta vad ni gör och hur ni har det de dagar vi inte träffas eller talar i telefon. Gillar er på FB och har idag gästbloggat hos paps, så om man som anhörig får vara med, ber jag om 3 lotter

  SvaraRadera
 16. Vilken söt emaljkanna, tänk att fylla den med sommarvarma jordgubbar. Längtar till sommaren..

  Det blir en lott för min del.

  Gillar er härliga stil på bloggen, charmiga bilder o inlägg om det ena o det andra.

  mvh// Sanna Bäckström

  SvaraRadera
 17. Jag vill gärna va med och tävla med en lott! :) Ni har en väldigt trevlig blogg med blandade sorters inlägg som jag gillar, med fina, inspirerande bilder!

  amanda_sigfridsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag dejtar din dotter Anna och din syster Matilda.
  Jag gillar även den fina vinsten som lottas ut. Eran blogg är jätte interesant och spänande, även mycket underhållande...
  Jag skulle vilja tävla med 4 lotter! en till mig, mamma, pappa och min bror :)

  puzzz :P

  SvaraRadera
 19. Majas pojkväns mamma är en STOR fan av er underbara,positiva,glada och glädje spridande blogg. Alltid en lycka att få öppna ett nytt inlägg och få inspiration av er underbara flickor. Många kramar!

  SvaraRadera
 20. Jag vill gärna ta en lott :)
  Är första gången jag tittar in, men inte den sista. Fin blandning i bloggen.
  Ska i första hand läsa om LCHF, ett ämne som jag trevar mig fram i.
  Kram Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...