torsdag 19 april 2012

Hallonpaj

Om livet är lite motigt som det är idag så borde en smarrig hallonpaj göra susen. Det hjälpte tyvärr inte så bra som jag hoppades med kladdkaka igår. Men skam den som ger sig. Hallonpaj kanske fungerar bättre :)



Hallonpaj

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform med 1 msk smör. Häll i 250 gram frysta hallon eller andra bär. Strö över 2 msk strösocker och ½ msk potatismjöl. Ta 175 gram smör och kör en halv minut i micron så att det blir mjukt. Blanda ihop med 4 msk socker, 2 dl vetemjöl och 2 msk havregryn till en grynig massa. Täck bären med smeten. In i ugnen ca 30 minuter. Klart! 





1 kommentar:

  1. Krya te'baks och håller tummarna för att hallonpajen gör susen!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...