söndag 30 juni 2013

Att ha varit på kongress


Då var vi hemma igen. Jag och lillebror. Även storasyster som tog bussen till Borås och hängde där med oss det sista dygnet. Veckan har naturligtvis varit helt fantastisk och ni som följer mig på Instagram har iallafall fått en liten glimt av vad vi har gjort under veckan. För mig har dagarna givetvis mest handlat om förhandlingar men även mängder av skratt, kramar med fina vänner, god mat, discodans och alldeles för lite sömn. Precis som det skall vara med andra ord. Även lillebror har haft en toppenvecka, trots att han var något skeptisk innan och han längtar redan till nästa gång (Lund, 2015).

En annan sak som är så fantastisk med att tillhöra en folkrörelse det är vid just sådana här tillfällen. När man får tillfälle att umgås med mängder (i det här fallet ca 1100 personer) som äger samma övertygelse som jag. Jag är inte ensam. Det finns fler som tycker som jag. Att den här världen troligen skulle se lite bättre ut om det var lite fler som drack lite mindre alkohol...

Förövrigt är jag är otroligt glad, stolt och tacksam över att jag fick förtroende från kongressen att sitta ytterligare en period i förbundsstyrelsen och jag känner mig pepp till tusen för att sätta tänderna i den nya arbetsplanen efter sommaren. 

Kram Anna3 kommentarer:

 1. "Men mamma, den är ju töjbar!" årets bästa kommentar :). Tack för många härliga skratt
  Kram S

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa att du/ni haft det trevligt i Borås. Kram från en nykterist.

  SvaraRadera
 3. Jag är inte nykterist men glad att du har haft det toppen! Att ingå i ett större sammanhang ger alltid energi, jag har BRIS.

  kramen

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...