måndag 17 juni 2013

Snart så!


Godkväll!

Måndag igen och bara fyra dagar kvar att jobba innan jag går på en veckas ledighet. Just nu är jag extremt tacksam över att jag har valt att dela upp min sommarledighet på två tillfällen, för jag är ärligt ganska sliten just nu och en veckas ledighet innan jag kör på tre veckors intensivt jobb innan den riktiga semestern känns som ett klokt beslut. 

Midsommar om bara några dagar alltså? Kommer inte det att bli lovely så säg? Vi kommer fira vår nere i Halmstad tillsammans med tjocka släkten och det skall verkligen bli härligt att få krama på lillebror igen. Ja, inte bara VÅR lillebror som har hängt nere hos mormor och morfar de senaste veckorna och som jag längtar mig tokig efter, utan även MIN lillebror, som faktiskt fyller år på midsommarafton minsann. Dubbel anledning att ha kalas med andra ord :) 

Vad har ni andra för planer för midsommar?

Kraaaaam Anna

5 kommentarer:

 1. Det låter klokt att dela upp veckorna med sommarjobb på det sättet. Smart där! Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra semester plan för dig.. Ska blir kul med midsommar, vi har som tradition midsommar hos oss. Nu är det 7.e året i rad, så 15 vuxna och 7 barn blir full fart..
  Ha fina veckan, kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!
  Så skönt med semester i sikte! Underbart! För oss blir det en lugn midsommar hemma med lunch med goda grannar. Lite sill, potatis, jordgubbstårta etc! Med bebis i hemmet får det bli lugnt tempo och så oplanerat som möjligt!!
  Tack för din fina grattishälsning hos mig!
  Kram från Anna

  SvaraRadera
 4. Midsommar blir lugn, Peter har jour och måste kanske ut och jobba. Firar dock ihop med barnen och några goda vänner. En och annan krans ska vi nog hinna binda ihop!!! Det är så vackert tycker jag:)

  Låter dom ni kommer få det bra ni med, det viktiga är att man får vara med familjen.

  Kramiz och Glad Midsommar i förskott!!

  Kristina Fransson

  SvaraRadera
 5. Själv är jag ledig men mannen jobbar hela midsommarhelgen. Jag och barnen bjuder hem min syster med familj. Blir nog toppen trots allt. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...