tisdag 11 juni 2013

Att känna skräck och att utmana sin stora rädsla


Godkväll!Är inte så lite avundsjuk på lillebror som får tillbringa dessa härliga dagarna ute vid kusten. Det är verkligen högsommarvärme ute och det är ju bara hur ljuvligt som helst! Man kan inte annat än att älska det för hela livet blir fantastiskt mycket lättare när solen skiner. Även att jobba!

Är inne på andra veckan på sommarjobbet och det går faktiskt bättre och bättre. Även om jag tycker att organisationen är rörig så är arbetsuppgifterna roliga och kollegorna snälla och jag hoppas och tror att saker kommer att falla på plats allteftersom. Idag har jag till och med varit ute och kört bil själv för första gången och alla som känner mig vet vad det innebär för mig. Jag avskyr att köra bil och är alltså verkligen rädd på riktigt för att sitta bakom ratten. Jag undviker det så mycket jag kan och det var faktiskt en av de främsta anledningarna till att jag sökte mig till hemsjukvården. Nu är jag så illa tvungen att ta tag i en av mina största rädslor för vid snart fyrtio års ålder är det ju faktiskt ganska fånigt att inte våga köra bil! Men vi har alla våra hang-ups. En del är rädda för spindlar eller hissar eller trånga utrymmen eller något annat fånigt. Jag är rädd för att köra bil... 

Men... Nu hoppas och tror jag att denna, mycket retliga fobi kommer att vara botad efter sommaren!

Ha det fint!

/Anna

9 kommentarer:

 1. Förstår dig,jag gillar inte att köra i stan där det är mycket trafik och där jag inte hittar,har världens sämsta lokalsinne.Men det går bra här hemma där det är lugnt :)

  Lycka till!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att sommaren är här, allt blir liksom lite lättare då :)

  Så modig du är som söker dig till hemsjukvården när du verkligen inte gillar att köra bil, starkt av dig och det kommer jätte bra!!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du utmanar dig själv.
  Själv kör jag bil varje dag till jobbet. Som du säger har vi alla våra fobier.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. men visst är hemsjukvården ett roligt jobba, glöm bort bilkörandet och tänk på allt annat roligt..

  jag jobbar också med samma som du !!

  //

  Elisabeth i V-by

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att du är modig! Jag har inte ens körkort, det har ej blivit av. Tycker att det verkar läskigt att köra i stan.

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker bild!

  Bra jobbat! Jag förstår precis vad du menar. Men jag har märkt att om man kör ofta är det inte lika läskigt. Man är ju osäker för att man är ovan helt enkelt!
  Så superbra jobbat!!!!
  Kram malin

  SvaraRadera
 7. Jag tror att sommaren 2013 kommer att bli bra för dig på många sätt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Men du det var strongt gjort av dig att ta ett sådant jobb då, heja dig!

  Och vad underbart för lillebror att få vara vid kusten, jag kan tänka mig att han har det toppen!

  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...