måndag 10 juni 2013

GräspollenshelveteSuck och stön, nu börjar det. Senare än för många andra förvisso, men desto intensivare istället. Trist att den underbaraste tiden på året överskuggas av snor, kli och jordens huvudvärk. Gräspollen är tyvärr min värsta fiende såhär års...

Hur är det med er andra? Är ni förskonade?

Kram Anna

11 kommentarer:

 1. Usch inget roligt! Jag är björkpollen allegiker, så mitt börjar att gå över.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Stackars!!!! Jag tillhör de lyckliga som är förskonad, men har många runt mig som inte har samma tur. Fy, går det över snart?

  SvaraRadera
 3. Trist. Stackars dig. Själv sprayar jag näsan varje morgon och stoppar i mig en liten blå tablett som byter namn varje gång jag köper ut ett paket på apoteket.

  SvaraRadera
 4. Nej men fy din stackare. Jag är förskonad men äldste grabben och maken har samma besvär som du :(.

  Håller tummarna för att det blir lite gräspollen i år.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Låter inget vidare. . . Har små känsliga barn när det gäller insektsbett däremot. Det verkar bli ett riktigt myggår tyvärr.

  SvaraRadera
 6. Vi sitter i samma båt du o jag! Kram TinaTheShed

  SvaraRadera
 7. Hmm det låter inte kul!! Jag är tack och lov lyckligt förskonad från allergier och jag hoppas det får förbli så! Kram Sara

  SvaraRadera
 8. Tidigare hade jag en del allergi mot björk och gräs. I år har det bara kliat aningen i ögonen vid något tillfälle. Men det är trist med allergi. Nässköljningskanna och att dricka kokt varmt vatten för att rensa systemet både invärtes och utvärtes är mitt tips för naturlig lindring.
  Men ibland är det bara tabletter som gäller.
  Lycka till!/ Ulrika

  SvaraRadera
 9. Tack och lov förskonad. Stackars dig. Kram.

  SvaraRadera
 10. Fy vad jobbigt! Jag brukar inte vara allergisk men i år har jag känt av en smula bara, så jag kan tänka mig hur jobbigt det är för dig!

  Hoppas det försvinner snart!
  Kram malin

  SvaraRadera
 11. Jag slipper men alla i familjen slipper inte. Kanske be att få Aerius utskrivet som man inte blir trött av. Vi använder den på på mitt jobb till typ alla, värt att prova!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...