måndag 24 juni 2013

Vår midsommarhelg

Hej på er!

Efter att ja jobbat dagen på midsommarafton så packade barnens pappa, lillasyster och jag oss in i bilen och styrde kosan mot Halmstad där resten av familjen väntade. Där har vi hängt tillsammans allihop alla helgen och haft det så mysigt så. Vi har tagit det ganska så lugnt (lite trötta och slitna allihop) och vädret har ju tyvärr inte varit det bästa. Men att få vara tillsammans med de allra viktigaste personerna är ju liksom aldrig fel, alldeles oavsett. Bästa var när vi i lördagskväll vid nio-tiden fick för oss att det hade varit roligt att spela brännboll och drog till närmsta gräsplan och gjorde just det. Hur roligt som helt när man kan göra saker tillsammans sådär och alla kan vara med oavsett om man är 3 år eller 68 (med nyopererad rygg)!

Tack för en fin helg bästa familjen!Idag tar vi det lite lugnt här hemma. Lillebror och jag är lediga denna veckan (de andra jobbar) och vi skall ge oss ut på eget äventyr i. Skall tvätta och packa idag och sedan drar vi hemifrån i morgon! Spännande :)

Kram Anna

9 kommentarer:

 1. Låter ju som en riktigt mysig helg.
  vad kul med äventyr.
  Ha en fin måndag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig och mysig helg! Ha det fortsatt gott! Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Så härligt att bara kunna umgås och göra som man vill, vädret känns inte så viktigt då! Låter som ni hade en riktigt bra midsommarhelg.
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig helg - speciellt det där med spontana infallet för brännboll!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Låter som en skön helg, det behöver inte vara så mycket stohej bara för det är midsommar.

  Ha en härlig semestervecka!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Underbart att umgås så! Vi körde Brännboll på torsdagen, så himla skoj det är och precis som du skriver, skoj när alla oavsett ålder kan vara med :-).

  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Är det bästa att få vara tillsammans med nära o kära o dessutom i Halmstad...kan bara hålla med, det kan inte bli bättre. Hoppas vi kan styra upp en "date" nästa gång du har vägarna förbi vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Det viktigaste är som du säger att få vara tillsammans med dem som betyder mest:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...