tisdag 8 maj 2012

Indoorwalking

Ligger nedbäddad i soffan tillsammans med lillasyster. Vi borde väl hoppa i säng båda två kan man tycka. Men just nu njuter vi av känslan av total tillfredställelse. Var iväg och körde ett indorwalking-pass och nu är iallafall min kropp sådär trött, utskiten och avslappnad som den bara är efter ett hårt träningpass.

Hade fått för mig att indorwalking var en ganska lam form av träning, men ack så fel jag hade. Ett 45 minuters pass räcker gott och väl för att svetten skall skvätta! Och det är en sådan grym känsla va! Just att svettas sådär skönt och känna hur pulsen pumpar är verkligen något jag har saknat!Fysisk aktivitet på recept is da shit! ;)
6 kommentarer:

 1. Sicka Söta Små Trötta Flickor! Jaha, indoor walking E alltså jobbigt? Menar, att "gå" i luften? Näääääääääää!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmpfr! Gå i luften... Trams... Det är ju ASAjobbigt! Du blir nog tvungen att gå med någon gång tror jag minsann :)

   /A

   Radera
 2. Vilket underbart kort. Ni ser väldigt tillfreds ut!!

  Jag önskar jag kunde utöva fysisk aktivitet, men min kropp strejkar totalt då och skriker åt mig att sluta:( så det får bli en lugn och kort promenad om jag har tur:)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, bilden är tagen när vi var på spa i vintras. Gissa hur skönt vi sov då ;)

   Förstår frustrationen med att inte kunna träna som man vill. Anledningen att jag fixar att träna mer nu är ju att jag har större chans till återhämtning iom att jag är sjukskriven. Annars hade jag ALDRIG pallat...

   Men du skall se, det kommer säkert lösa sig för dig med :)

   Kram
   /A

   Radera
 3. Underbar bild på er två! :) Ja, tänk vad de där endorfinerna gör gott för vår kropp och trots att det nästan kan knnas plågsamt jobbigt då man håller på så får man belöningen efteråt. Skön känsla. :)

  Sköt om er!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Javisst är känslan underbar OCH fullständigt beroendeframkallande!

  Kram
  /A

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...