söndag 13 maj 2012

Härliga söndag

Vilket underbart väder det har varit idag. Det är så härligt att ha möjligheten att vara utomhus hela dagen när solen skiner så varmt och skönt. Vi är så glada och tacksamma över att svärfar låter oss hänga i stugan så mycket för det är verkligen ljuvligt att vara här! 

Vi blev väl mer eller mindre klara i sovrummet och nu har vi äntligen varsin sovplats! Innan har vi fått sova på luftmadrass på golvet men nu finns det sängplats för fyra och en soffplats för lillebror. Så nu är det väl bara gardiner och lite väggpynt kvar så är vi nöjda.

Förövrigt är stugan i stort behov av målning utomhus och det är väl nästa projekt. Tackochlov är ju huset av storlek mini så det skall väl inte behöva ta någon längre tid! Är vädret fint kommande helg så kanske vi hinner få gjort det redan då :)Foppatofflor kanske ni som känner mig ställer er lite frågande till. Och ja, det chockade mig med. Men det var lite för kallt för flipflopps vilket mer är min melodi. Dessutom tyckte jag att tofflorna matchade färgmässigt så därför fick de vara med :)

Hoppas att ni andra har haft en fin helg ni med!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...