fredag 18 maj 2012

Fredagkväll


Idag kom solen tillbaks och vi har haft det grymt bra. Barnens pappa åkte hem igår kväll för att jobba idag så lillebror, lillasyster och jag har fått klara oss själva. Lite mysigt det med faktiskt. Isolerade utan bil, ute på landet är lite vardagsedge faktiskt när man är van vid att bo i stan ;)

Vi har inte gjort så himla mycket vettigt. Legat och jäst i solen mest, grävt upp lite maskrosor, stoppat ner jordgubbsplantor i landet, lagat middag men annars tagit det SÅ lugnt. Lillebror leker mest med sina tre jämnåriga kusiner hela tiden. Gissa hur nöjd han är över att vara här? När vi är här har han gångavstånd till dem alla tre. Lite skillnad mot att bara ses på kalas på vinterhalvåret. Kan säga att de leker och leker och leker... :)

Men iallfall så är det fantastiskt vilket lugn i själen man får av att vara här. Barnen och jag har krupit i våra pyjamasar och skall avsluta kvällen med en film. Pappan är fortfarande ute och krattar gräs. Det märks att han har en längtan efter att komma ut på landet han med. Han får liksom inte nog av att vara utomhus!

I morgon hoppas vi på fint väder hala dagen så vi kan komma igång med målningen också. Hade varit skönt att ha det avklarat! Annars är det ju inte direkt så att tillvaron här är speciellt "måstefylld" till skillnad mot livet hemma...

Ha det nu så bra allihop! När jag ser besöksstatistiken för de senaste dagarna så förstår att ni också är ute och njuter av det härliga vädret och inte sitter inne och ugglar framför era datorer. Hoppas att ni har det bra iallafall :)

Kramar i massor!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...