söndag 26 juni 2011

Snart semester

Ett kvällspass till väntar på jobbet sedan är det otroligt nog semester för mig. För första gången i hela mitt liv skall jag njuta av 4 veckors, betalt ledighet, vilket känns otroligt lyxigt! Känns dock lite konstigt att vara ledig så tidigt på sommaren för vanligtvis så brukar jag vara ledig mycket senare, vilket jag tycker är härligt. Då hinner man liksom längta riktigt ordentligt!

Min första vecka skall jag ge mig ut på egen hand så det känns inte riktigt som semester ändå. För mig är riktig semester när man är tillsammans hela familjen. Det är iallfall den sortens ledighet som är den allra bästa tycker jag. Barnens pappa jobbar en vecka till så lagom till jag kommer hem igen är det dags för hela la familja att dra iväg på nya äventyr!

den som lever får se vart vi tar vägen. Det blir troligen ingen längre resa denna gången utan vi kommer nog hålla oss i vår del av landet. Men jag sätter en peng på att det kommer bli riktigt, riktigt bra ändå!

Kroatien sommar 2010. Den bästa semestern någonsin!

2 kommentarer:

 1. Så härligt med semester. Man kan absolut ha en fin semester även på hemmaplan. Vi ska inte heller resa någonstans i sommar. Bara vara hemma och ibland åka iväg på små utflykter. Så gillar jag att ha det :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin söndag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Oplanerad semester är den bästa sortens semester! Håller med du -det är underbart att bara vara hemma och låta dagarna rinna mellan fingrarna...

  Hoppas du får en riktig toppensemester!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...