onsdag 15 juni 2011

Semester för föräldrarna?

Om alla planer går i lås och allt flyter på som det skall så kommer barnens pappa och jag har två hela lediga dygn tillsammans som vi kan göra PRECIS vad vill med nästa vecka. Inte precis vad vi vill, hade jag fått välja precis vad jag ville så hade jag tagit med honom till Maldiverna där jag var i december, men det går ju tyvärr inte på två dagar... Men nästan precis iallafall!

Sedan vi blev föräldrar så har vi varit otroligt dåliga på att ordna barnvakt för att hitta på någonting själva. På snart arton år så kan man lätt räkna de gångerna på ena handen. Inte så att vi är bittra över att vi inte har fått chansen, vi har helt enkelt inte prioriterat det. Det är liksom mycket roligare att göra saker tillsammans med barnen ;-)

Men nästa vecka så, kanske, kanske vi får lite tid själva. Vilket, om jag skall vara ärlig, känns otroligt lugnt och skönt efter en tuff (med sjuka och elände) vinter och vår.

Nu återstår bara att se vad vi skall hitta på! Kanske vi låser dörren, stänger av telefonerna och placerar oss i varsin soffa och ett gäng böcker... Eller åker på spa...

1 kommentar:

  1. Vad härligt! Och lyxigt! Det är ju när man inte gör saker så ofta som man verkligen uppskattar det när det väl blir av.

    Jag önskar er en härlig dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...