torsdag 23 juni 2011

Art garden spa

Måndagen och tisdagen tog som sagt pappan till barnen och jag själv oss ett dygns semester. In i det sista var det lite osäkert om vi skulle komma iväg, men tur som vi hade fanns det plats för oss på Arken Art garden spa  fast vi inte hade förbokat. Nu är det ju inte direkt högsäsong för att åka på spa, men det var ändå härligt att få komma just dit eftersom vi har vänner som varit där och som varit mer än nöjda! Dessutom hade vi turen att det är sommarpriser vilket gjorde att det inte blev så farligt dyrt heller!


Vi hade ett fantastiskt härligt dygn och kom hem sådär underbart avslappnade som man bara kan vara efter att ha varit på spa. Känslan går ju knappt att beskriva men hela kroppen och knoppen är ljuvligt pånyttfyllda med energi iallafall och det känns som om man har bomull i hela huvudet. SÅ välbehövligt!

Collage gjort av bilder från Artgarden spas hemsida

 
Så vad tyckte vi om just denna spaanläggningen då? Jo absolut toppklass. Vackert, genomtänkt, stilrent. Många underbara platser att hänga på. Mjuka soffor, hängmattor och bäddar att ta en tupplur i. Varma sköna bad, tystnad. Dofter, stillsam musik. Bastubad i mängder av varianter. Fotbad med havsutsikt...

Allt var topp! Dessutom, det allra bästa, ett mörkerrum med uppvärmda vattensängar att ligga och skvalpa i. Ett sådant skulle man ha hemma!

Det enda som var sådär var väl maten. Det ingick sommarbuffe på kvällen men den var ganska så trist. Hotellrummen var väl inte allt för roliga heller kanske. Men själva spadelen var som sagt fantastisk!
Kan varmt rekomendera ett besök.6 kommentarer:

 1. Låter härligt, det var ni väl värda!

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,

  Tack för ditt fina omdöme om vår spa. Det värmer i hjärta och själ när vi hör att vi lyckats fånga helhetsupplevelsen av ditt besök. Då har vi nått vårt mål. Visste du förresten att vi just nu håller på att anlägga en stor utomhuskälla. Denna fylls med vatten i mitten av juli. Här kan man vistas året runt och njuta av naturen och lugnet.

  Vi beklagar att buffén kanske inte höll hela vägen i måndags. Det var den första dagen som vi serverade sommarbuffé. Vår restaurangchef Helena beklagar men hälsar att den var fantastisk i onsdags och det kommer den fortsätta att vara.

  PS. Min favorit av många är också mörkerterapirummet. DS.

  Tack för ditt besök och de värmande orden! Vi har tagit till oss av kritiken och vidtagit åtgärder.

  Ha en fantastisk midsommar!
  Mvh/Art Garden Spa

  SvaraRadera
 3. Härligt det verkar vara:) och mysigt att få ta hand om varandra.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt det ser ut! det får nog bli en tur dit till hösten :-D

  SvaraRadera
 5. Nu har jag varit där! Helt fantastiskt! Lär absolut åka tillbaks dit med maken också!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar upplevelse det låter som att ni har haft. Skulle du kunna tänka dig att berätta om den i en kommentar på vår sida SpaResorts (http://www.sparesorts.se) så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)

  Arken Spa hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/30/arken_spa/

  Stort tack på förhand!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...