måndag 6 juni 2011

En heldag på LisebergJag tror verkligen inte att man kan köpa lycka för pengar utan att man hittar den sanna lyckan i det lilla i vardagen. En vacker solnedgång, en mysig kväll tillsammans med familjen, ett gapskratt, ett telefonsamtal med en bästa vän, ett skönt yogapass och glitter i havet blir jag som regel vansinnigt lycklig av. Men ibland då och då när orken tryter så får man hjälpa lyckan på traven.


I lördags tillbringade vi hela dagen på Liseberg. Från de öppnade till de stängde. Vi åkte, åkte och åkte! Himlans vad pengar man kan bränna där men att få skrika sig hes och bara skratta tillsammans utan att behöva engagera sig för fem öre kan vara ganska så skönt när livet är lite motigt.

Medan de tre andra i familjen köade till den nya attraktionen Atmosfear så skulle vi andra höjdrädda fegisar (lillebror, lillasyster och jag själv) utmana oss själva med en tur i pariserhjulet. Big mistake skulle man kunna säga. Det slutade med att vi satt på golvet, blundade och gallskrek alla tre! Helt klart den läskigaste attraktionen på hela Liseberg ;-)


Lillebror imponerade annars på oss andra med att helt utan tvekan åka samtliga åkattraktioner som han hade längden inne för. Kan säga att hans gapskratt i Balder skulle kunna få stridande i krig att stanna upp. Ett lyckligt illtjut som bara bubblade över kan man inte annat än att bli lycklig över!

Vad det är fantastiskt härligt att få skratta riktigt ordentligt. Även om det kostar en halv förmögenhet ;-)


2 kommentarer:

 1. Visst är det lätt att bränna pengar där. Men oj vad kul man kan ha och det är det värt ibland! :)

  Jag läste dina blogginlägg inför varvet i AT. Jättekul läsning. Det var verkligen målmedvetet gjort. Bra kämpat!

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  //Sofia

  SvaraRadera
 2. Så sant!! Ibland så får man vara lite busig:)

  Kram Lotta-en vacker vradag

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...