måndag 16 september 2013

När ryggen krånglar och man längtar efter att yoga

Alltså, den här sträckningen i ryggen tar knäcken på mig. Den sitter så djupt att inte ens min pappa massören lyckas rå på den. Och då är det illa, för han brukar kunna göra underverk på stela och eländiga muskler. Jag tycker egentligen att jag har en ganska så medgörlig rygg och det är sällan den krånglar. Men just nu är den riktigt motvalls. Eftersom det blir värre när jag ligger ner så sover jag som en kratta. Att vara igång känns bäst, men efter en stund är jag så trött i resten av musklerna i ryggen att jag måste lägga mig ner och vila ändå. Spikmatta är superskönt att ligga på i vanliga fall, men just nu klarar jag inte av att ligga plant på rygg. Skall pröva att lägga spikmattan mot soffryggen så kanske det fungerar att sitta och luta sig mot den istället.

Fick tyvärr ge upp och gå hem vid lunch från praktiken, men jag är glad att jag bestämde mig för att gå dit i morse. En halvdag är ju faktisk bättre än ingen dag alls. Sista veckan jag är där nu och man vill liksom inte missa en minut av återstående tid! Så gissa om jag trivs ;)

Riktigt surt är det att jag inte kommer iväg och tränar. Har inte varit på gymmet sedan onsdags förra veckan och nu är abstinensen faktiskt ganska besvärande. Allra mest längtar jag efter yogan. Även om jag försöker köra lite försiktiga stretchövningar här hemma så är det inte riktigt samma sak... 

Har dessutom investerat i lite nya träningskläder och då blir ju träningssuget ännu större.



Mjuka sköna byxor och linne från Adidas som passar finfint att yoga i 

Lite dagens gnäll från mig, återkommer lite senare på, förhoppningsvis, lite bättre humör :)

Kram Anna

3 kommentarer:

  1. Åhh hoppas det blir bättre snart, själv ska jag till massören i dag och hoppas han kan rätta till lite skavanker:)

    Ta hand om dig!!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Usch så trist vännen, ta hand om dig o hoppas det ger med sig snabbt. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Åh så segt för dig. Inte kul att ha ont i ryggen. Hoppas att det går över snabbt som attan. Kram Nina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...