måndag 3 februari 2014

När man skall ut och resa


Måndag... och en ny vecka är redan igång igen.Känner på mig att det kommer bli en alldeles fantastisk vecka, dels för att förra veckan var ganska motig och denna kan ju inte gärna bli likadan och dels för att på fredag då väntar verkligen roligheter! Lillasyster och jag flyger nämligen till London på fredag!!!

Jag har aldrig varit i London, men har verkligen längtat efter att åka dit så gissa hur mycket jag ser fram mot det? HUR MYCKET SOM HELST :)

Så, alla ni som har varit där, dela gärna med er av era bästa tips. Vad får vi inte missa och vad kan vi hoppa över? Vi stannar i fyra dagar så förhoppningsvis skall vi väl hinna med en del. Men vad är viktigast liksom?

Kram Anna 

11 kommentarer:

 1. Åååh, så kul med en resa till London!!!

  Hoppas resan blir toppen och att denna vecka blir betydligt bättre än förra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Älskar London! Är det första gången kan jag verkligen rekommendera de röda turistbussarna som går i olika turer runt stan. Då får du en bild av hur stan ser ut och kan välja var ni vill åka tillbaka! Jag älskar Covent Garden, där kan ni sitta och titta på folk och kolla lite på inomhusmarknad med mera. Mysigt! Notting Hill är mysigt också, extra med marknaden men även att bara kolla hur och gator. Ha så mysigt! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med london. Tyvärr har jag inga tips eftersom jag aldrig varit där, men hoppas du får många tips.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Så härligt Anna med en London resa! Min syster var där för bara ngn vecka sedan och på lördagen hade det varit vår i luften!! Länge sedan jag var i London så inga uppdaterade tips. Älskar att gå i deras parker som kontrast till shopping och museer. En favorit för mig för många år sedan var National Gallery och deras 1800-tals avdelning (Van Gogh mfl). Inträdet var iaf då gratis och helt fantastiskt ställe. Gillade också Notting Hill och Covent Garden.
  Kram och trevlig resa!
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Mor och dotter i London är härligt! Jag var i London vid nyår, och skrev litet inlägg med Londontips runt sånt som vi gjort när vi varit där. Jag har ju tyvärr missat de här olika marknaderna som finns, tex Notting Hill och Camden Market. Gäller att veta vilken dag de är, så googla och kolla upp, Mina Londontips finns här: http://millaflower.blogspot.se/search/label/London - lite shoppingsiter bla. för att kolla in vart man vill gå. kram Milla

  SvaraRadera
 6. till London, nu blev jag avis..

  ha en himla trevlig resa.. berätta gärna mer när du kommer hem, vart Ni bodde och så..

  SvaraRadera
 7. Åh så kul! Min lilla dotter och jag ska också ta oss dit. Men det är en hemlis, hon kommer få det i födelsedagspresent.

  Kram N

  SvaraRadera
 8. Åh vad roligt. Dit längtar jag också... kanske när barnen är lite större. Var där som tonåring och det är verkligen en stad att uppleva. Notting Hill tycker jag att ni ska se. Och om ni hinner; Madame Tussaud. Det var en riktig upplevelse, dock tar det ju en del tid i anspråk. Kram.

  SvaraRadera
 9. Åh, London! Hur underbart är inte det!? Ha det riktigt fint! Varm kram!

  SvaraRadera
 10. Underbart!
  Ha det riktigt roligt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Åh vad kul! Ska bli spännande att höra vad ni hittat på!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...