onsdag 12 februari 2014

Att gå på Afternoon Tea

Förstås att man inte kan besöka London utan att gå på Afternoon tea. Eftersom vi hade hört att det kunde vara svårt att få bord så hade vi bokat redan innan vi åkte hemifrån vilket visade sig vara ett bra beslut. Det var många fikasugna som fick vända i dörren om man säger så. Speciellt om man som vi ville gå på söndag eftermiddag då typ ALLA ville fika framåt eftermiddagen. Vi hade bokat på ett litet bakary nära Covent Garden som verkligen var mysigt, gott och trevligt och som jag kan rekommendera. 

Smörgåsar, scones, te, bakelser och macarons till magen stod i fyra hörn (minst). Naturligtvis inget vidare om man som jag försöker dra ner på socker och mjöl, men med tanke på att vi gick ett par mil runt stan den dan så skall väl kroppen inte påverkats allt för mycket ;) Himmelskt gott var det iallafall!
/Anna

6 kommentarer:

 1. Oj så många godsaker :-) Gillar även kakfatet, fantastiskt fint.

  Kram N

  SvaraRadera
 2. Åh vad mycket gott! Farligt när jag sitter här och är jättesötsugen ;)
  Spännande resa ni gjort, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Åååh så gott det ser ut! Jag håller också nere på socker och mjöl vilket går bra - men när man ser såna bilder gör sig demonen påmind genast...
  Kan tänka att ni haft riktigt härliga dagar i London! Hoppas att jag och yngste sonen hamnar där fram i vår - ska bara få tummarna loss och beställa resan :).

  SV: Fördelen med morgonträning är att sen är det liksom gjort...

  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Åh så gott det där såg ut
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. åååå så gott det ser ut!! Vad mysigt det låter med Afternoon tea! är man på semester får man allt unna sig lite också... och ni strosade ju hela dagarna!
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Mums så smarrigt och "typical Brittish" Anna! Ingen resa till England utan en afternoon tea!!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...