torsdag 13 februari 2014

Madame Tussauds

Madame Tussauds anses väl vara något av ett måste när man besöker London. Själv hade jag egentligen inga speciellt höga förväntningar, jag menar, man har ju hört om köerna och trängseln... Och köer och trängsel är väl inte mina favoriter om man säger så... 

Men såklart vi skulle dit. 

Eftersom vi inte hade förköpt biljetter på nätet var vi lite skraja för just det här med köandet. Men vi var där 5 minuter innan de öppnade (09.30) och stod inte i kö mer än tjugo minuter, så det gick mycket smidigare och snabbare än vad vi hade förväntat oss. Dessutom var det inte speciellt mycket folk (troligtvis värre på helgerna, vi var där  måndag morgon) så någon egentlig trängsel var det inte tal om heller. Till min stora glädje! Det är klart att där var mycket folk, men jag gissar att där kan vara betydligt värre.

Iallafall hade vi en trevlig stund (vi undvek skräckkammaren) och lite otippat var den riktiga höjdaren faktiskt superhjältefilmen (!) som visades i 4D. Riktigt häftigt! 
Madame Tussauds vad verkligen värt ett besök, även om jag kanske inte väljer att gå dit igen. För nu har jag liksom gjort det :)

/Anna2 kommentarer:

  1. Kom inte dit när jag var där i september, får bli nästa gång. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Happy Valentine´s Day!

    Kram N

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...