måndag 20 april 2015

Att behöva köpa nytt


Blev visst tvungen att investera i lite nya träningskläder tillslut. De gamla är både alldeles för få, alldeles för urtvättade och (hoppsanikalopsan) för stora. Så förra veckan blev det storshopping för min del. Två nya par tights och två nya linnen blev det nu i första vändan. Kommer behöva ännu mer framöver men jag behåller de lite för stora kläderna ett tag till så fungerar det. Inser även att mina sport-bhar börjar bli lite stora vilket jag nästan är mest glad över. Att vara storbystad och att tycka om att hoppa, springa och skutta är inte den bästa kombon om man säger. Det är faktiskt inte skitskönt alls, så om jag kunde får krympa lite där med så vore jag mer än nöjd ;)

Iallafall var det fantastiskt roligt att köpa kläder i storlek M och inte XL som tidigare. Finns liksom ett helt annat utbud att välja på.Vilket förstås är helt vrickat. Tro fasen man vill ha snygga och välsittande kläder fast man har lite fluff utanpå kroppen. Eller rättare sagt, då är det nästan ännu viktigare. Det kan ju vara motigt nog att komma iväg och träna när man har en kropp som inte riktigt är så stark eller smidig man kunde önska. Då är det ju hur viktigt som helst att man har kläder som fungerar skulle jag säga. Eller så har det varit för mig iallafall. 

Nästa vecka väntar nästa utmaning. Dags att införskaffa ny bikini. I min fantasi så har jag fått för mig att även det kommer gå lättare än innan, men jag vet inte riktigt om jag kanske lurar mig själv. Att pröva och hitta ny bikini är något av det svåraste jag vet, jag gör det inte om jag inte är absolut tvungen, men eftersom jag älskar sol och bad så behöver jag ha en (eller helst två) som faktiskt fungerar. En solsemester hägrar om bara några veckor och nu är är det således en nödvändighet att hitta en ny. Den förra är helt urtvättad och troligen för stor. Skall bli spännande och se hur det går. Återkommer i frågan ;)


2 kommentarer:

  1. Superfina! Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med lite nytt.
    Och så kul med en resa att se fram emot. Kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...