måndag 16 mars 2015

Att köra igång en Bootcamp


Idag kör jag igång igen. 3 månaders Bootcamp bestående av strikt mathållning och tuff träning tillsammans med några av mina träningskompisar och med full support från min coach. Det kommer bli tufft som sjutton och visst kommer kämparglöden falna och opeppen komma när det blir som tuffast, men jag VET att jag kommer vara närmare mitt mål när dessa 3 månader är över.

Det är toppformen som hägrar där framme och det kan väl kanske tyckas både ytligt och självupptaget att ha toppformen som ett av sina livsmål. Men har man inte varit i så dålig form som jag var för ett år sedan så har man ingen rätt att tycka någonting i frågan what so ever. Jag vet hur jag mådde då och jag vet att jag ALDRIG någonsin vill dit igen! 

 Nu har jag blicken fast fokuserad framåt och det finns inget som kan stoppa mig. Jag har viljan, jag har stödet och jag har verktygen! Och det mina vänner måste väl vara ett framgångsrecept om någonting!

Nu köööööör vi!

/Anna

6 kommentarer:

 1. Jaaaa! Nu kööör vi:)!!!/Belinda

  SvaraRadera
 2. BootCamp i 3 månader, vad skall Ni göra ? hur ser upplägget ut ? Jag vill också hänga på , fast på mitt håll ? Är det möjligt ?

  kramar

  SvaraRadera
 3. Ytlig o självupptagen??? Tvärtom det är väl det bästa man kan göra, att investera i sin hälsa o sitt välbefinnande. Jag säger heja dig som tar hand om dig själv o jag vet att du kommer att vara i din livs form om tre månader, gooooo girl. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Hejar på dig Anna! Fast jag undrar om det behövs, du känns så motiverad och målinriktad, ostoppbar helt enkelt:-) Häftigt att ha hittat den glöden och viljan inom sig, att inte bara tänka förändring utan att faktiskt leva och andas förändring!
  Tack för dina fina rader hos mig, jag uppskattade dem verkligen! Det glädjer mig att vi är fler som ser de som far illa och att vi inser att vårt bemötande gör skillnad. Rom byggdes inte på en dag, fast ibland skulle jag bra gärna vilja ta in en bulldozer och snabba på bygget...!
  Stor kram till dig Anna!
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Men åh vad härligt! Vilken energi!
  Jag har också kört igång. Kanske inte riktigt lika hårt som du, men jag håller med, vad mycket bättre man mår :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...