fredag 20 mars 2015

Att behöva investera i nytt

Det här med att träna så mycket som jag gör, det har sina sidor. Träningskläderna till exempel. De räcker inte till. Jag måste tvätta var och varannan kväll för att det skall finnas rena. De veckorna som barnen är här går det väl an, för då blir det ju fulla maskiner fortare, men de veckorna jag är själv. Då funkar det inte. Det råder en ständig brist på rena träningskläder här hemma således!

Dessutom börjar de flesta kläderna bli söndertvättade och en hel del av dem har ju faktiskt blivit förstora. Ett angenämt problem förstås, men icke mindre ett problem ;) Så nu är det hög tid att utöka garderoben med just träningskläder. Det svåra är ju bara att välja. Finns ju såååå mycket snyggt! Supersvårt att bestämma sig när det finns så mycket fint. De här limited edition kläderna från Röhnisch till exempel. De hade jag mer än gärna tränat i!Ha en fin fredag! Nu drar jag till gymmet (i mina urtvättade och alldeles för stora träningskläder)

/Anna

5 kommentarer:

 1. Men du, vilka fina byxor. De önskar jag mig också! Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul med snygga träningskläder!
  Har du sett att jag mejlat dig?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Aaaa, snygga! Jag behöver definitivt med investera i det... Jag har ju börjat med Yoga, som verkligen är en mirakelkur för mig, både kropppsligen och själsligen. Känner mig nästan frälst då det gjort såååå gott för mig. Men nog hade det varit kul om man kunde åka dit och känna sig lite fräsch i snygga kläder med;)
  Tack för inspon!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Heja dig!! Trevlig helg
  Kram kristina

  SvaraRadera
 5. Så snygga träningsplagg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...