måndag 20 oktober 2014

Då drar jag då!


Packad och redo för två veckor på resande fot. En fantastisk resa ligger framför mig och även om schemat kommer vara späckat med upplevelser så hoppas och tror jag att det kommer bli lite tid för strandhäng och återhämtning mellan varven. Kanske kommer kroppen hinna mörkna en nyans om det blir lite bikinitid rent utav. Hur härligt hade inte det varit säg? ;) Ljus, sol, värme, givande möten och äventyr väntar iallafall!

Misstänker att det kommer vara lite knöligt att få till något bloggande under resan, men jag hoppas att kunna uppdatera er via instagram iallafall. Följ gärna: anna_dagaravlycka

Puss och kram /Anna

söndag 19 oktober 2014

Choklad/proteinbollar


Bästa receptet på smarrigt godis som en träningskompis bjöd på förra veckan. Endast nyttigheter :)

Choklad/proteinbollar

3 dl mandelmjöl
2 dl proteinpulver med chokladsmak
5 tsk kakao
1 dl kokosolja
kaffe
kokos att rulla i



/Anna

fredag 17 oktober 2014

Med ett äventyr runt hörnet

Men hur härligt är det inte med fredag?????


Mörkt, grått och eländigt har det varit hela veckan, men idag spelar det liksom ingen roll. För i morgon bitti är det jag som ligger kvar i sängen när regnet smattrar mot fönsterrutan istället för att sätta mig på cykeln iförd full regnmundering för att cykla till tågstationen i svinottan :) Annat kan man väl inte bli lycklig av tänker jag!

Nästa vecka väntar dessutom ett rejält äventyr för min del. Jag som älskar äventyr och som ser äventyr även i det lilla är lite överväldigad för nu väntar faktiskt ett äventyr som är värt att kallas äventyr även av andra än mig ;) En resa till solen och värmen väntar och inte vilken resa som helst. En studieresa som jag har sett fram mot så länge. Jag är så laddad och förväntansfull, men nu är det inte utan att resfebern börjar pirra i magen lite grann... Har liksom inte hunnit förbereda mig så mycket än så länge. Tur att det är några dagar kvar till jag åker! För nu skall alla sommarkläder rivas fram igen :)

Men först tar vi fredag, tillsammans med de finaste ungarna. Tända ljus och dyka långt ner i soffhörnet under mängder av filtar. Kanske en mysig film, kanske något smarrigt att äta. Kanske somna tidigt med huvudet i lillebrors knä... ;)

Ha en fortsatt fin fredag go vänner! Kram Anna





onsdag 8 oktober 2014

Att vara ledig



Onsdag och mitt i veckan. Dagen som jag skall vara ledig, slippa ställa väckarklockan och ha möjlighet att göra precis vad jag vill och har lust med. Min tjänst är bara på 80 procent och även om min ekonomi skulle må bra av att jobba full tid så behöver jag fortfarande mycket tid för återhämtning så en dag i veckan ledig är nog ändå bäst för min hälsa. 

Ett av problemen är bara att jag hitintills inte lyckats vara ledig så himla många onsdagar. Jag har svårt att hinna med det som jag skall på mina fyra dagar och har lite för ofta behövt ta till min lediga dag för att ro i land det. Ingen bra lösning förstås och inte speciellt hållbart i längden. Dock kommer jag förhoppningsvis ha goda möjligheter att ta ut all komptid under skolloven och inte är väl jag så ledsen över att kunna vara ledig när mina egna barn är skollediga också :) 

Även idag blir det jobb fast det skall vara ledigt. Men bara några timmar så det är okej. Hade planerat för en rejäl sovmorgon för får jag bara sova utan att behöva vakna i svinottan någon dag då och då så tycker jag att det går ganska så bra. Men jag hade visst förträngt att målaren skulle komma. Och det vet man ju hur det är med det där. Målare har ju en tendens att dyka upp i svinottan ;) Så det var visst bara att kravla sig upp ur sängen innan det var ljust iallafall... Lite typiskt faktiskt...

Nu laddar jag således för en halvdag på jobbet och sedan väntar ett härligt träningspass ikväll. Har haft två vilodagar nu så det skall bli lovely att få köra skiten ur kroppen igen. Tränade ganska tuffa pass fredag, lördag och söndag så två vilodagar kändes faktiskt som ett måste. Men nu känns kroppen fräsch igen så nu längtar jag till ikväll. 

Med en tuff arbetsbelastning och det eländigt mörka halvåret framför mig så är jag oerhört glad och tacksam över att ha träningen som återhämtning och som energiboost för annars har jag ingen aning om hur jag skulle orka. Kroppen känns starkare än på länge och all träning är en investering som jag hoppas kommer ta mig genom hela vintern. För vintern, kylan, regnet, mörkret och blåsten har en förmåga att ta kål på mig. 

Men i år kommer det gå bättre än någonsin, det är jag övertygad om!!!!

Kram på er! /Anna

fredag 3 oktober 2014

Fredag!!!!!

Men åhhh, hur härligt är det inte med fredag då! Lyckliga mig får en bonusfredag tillsammans med barnen eftersom jag var bortrest hela förra helgen då de egentligen skulle vara hos mig <3 Bästa när man har världens bästa ex som generöst delar med sig :)

Ikväll tänker vi bara krascha i soffan efter två rejält utmanande veckor. Det har varit extremt körigt på jobbet och jag har känt att jag har haft svårt att hinna med eleverna som som jag har velat. Men jag antar att det är en av de största utmaningarna med mitt yrke, att prioritera rätt. Det är verkligen skitsvårt... Men jag hoppas på att bli bättre på det desto mer erfarenhet jag samla på mig. 

Så krasch i soffan ikväll, men innan det ett härligt träningspass. Min oas och min fristad. Mitt sätt att varva ner och koppla av. Det räcker med att öppna dörren och kliva in på gymmet så går pulsen ner (även om den snabbt går upp igen så fort vi startar) och när jag cyklar därifrån är hela kroppen fylld av lyckohormoner. 


Bjuder på ett litet klipp från min box. Jag skymtar bara förbi en snabbis, men lillasyster är en riktig linslus och är med fler gånger. För er som inte fattar vad det är jag är så besatt av: Här har ni :)

Kram på er! /Anna
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...