fredag 3 oktober 2014

Fredag!!!!!

Men åhhh, hur härligt är det inte med fredag då! Lyckliga mig får en bonusfredag tillsammans med barnen eftersom jag var bortrest hela förra helgen då de egentligen skulle vara hos mig <3 Bästa när man har världens bästa ex som generöst delar med sig :)

Ikväll tänker vi bara krascha i soffan efter två rejält utmanande veckor. Det har varit extremt körigt på jobbet och jag har känt att jag har haft svårt att hinna med eleverna som som jag har velat. Men jag antar att det är en av de största utmaningarna med mitt yrke, att prioritera rätt. Det är verkligen skitsvårt... Men jag hoppas på att bli bättre på det desto mer erfarenhet jag samla på mig. 

Så krasch i soffan ikväll, men innan det ett härligt träningspass. Min oas och min fristad. Mitt sätt att varva ner och koppla av. Det räcker med att öppna dörren och kliva in på gymmet så går pulsen ner (även om den snabbt går upp igen så fort vi startar) och när jag cyklar därifrån är hela kroppen fylld av lyckohormoner. 


Bjuder på ett litet klipp från min box. Jag skymtar bara förbi en snabbis, men lillasyster är en riktig linslus och är med fler gånger. För er som inte fattar vad det är jag är så besatt av: Här har ni :)

Kram på er! /Anna

2 kommentarer:

  1. Mitt hjärta blöder med er som inte får ha barnen hos er alltid. Härligt att du och ditt ex fungerar bra ihop. Allt för ofta är det tvärtom. Jag har kommit igång med jogging och jag håller med ruset ger lugn och lycka. Hoppas du får en fin helg, dina tankar om jobbet är såååå kloka. Jag hejar på dig.
    Kram kristina

    SvaraRadera
  2. Så härligt med en bonusdag med barnen OCH med helg med chans att varva ner lite. Hoppas nästa jobbvecka lunkar på något lugnare. Är dock helt säker på att du prioriterar helt rätt. Kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...