onsdag 9 april 2014

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar


En dag för ett par veckor sedan låg ett paket och väntade på mig brevlådan när jag kom hem från jobbet. En bok från en mycket kär vän. En kär vän som kom och tänka på mig när hon själv läste boken Läsarna i Brooken Wheel rekommenderar. En alldeles fantastiskt mysig bok som jag, trots att jag hade lovat mig själv skulle njuta av länge, visst sträckläste...

"Allting börjar med en brevväxling mellan två helt olika kvinnor. Tjugoåttaåringa Sara Lindqvist från Haninge och sextiofemåringa Amy Harris från Broken wheel i Iowa. Efter två års utbyte av böcker, brev och tankar om både litteratur och livet bestämmer sig Sara för att hälsa på Amy. Men när hon kommer dit är Amy död.

Sara står ensam i en liten stad mitt ute i ingenstans. Som tur är finns där förstås alla de människor som Amy har skrivit om. Och de excentriska invånarna i  Broken Wheel har inget annat val än att ta hand om den förvirrade turisten. Sara blir kvar och för första gången i sitt liv får hon verkliga vänner - inte bara Mr Darcy och Bridget Jones - och de hjälper henne med att starta en bokhandel med Amys alla böcker. Både Sara och staden lever upp, nya och oväntade kärlekspar bildas och ingen vågar tänka på att hon snart måste åka hem. När hennes visum är på väg att gå ut får Saras nyfunna vänner en alldeles galen, underbar idé.."

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Åh, den verkar jättebra! Den får jag hålla utkik efter!

  SvaraRadera
 2. Fick den i julklapp av mamma Gunnel men har inte läst den än...känns som att det börjar bli dax.
  Kram S

  SvaraRadera
 3. Ja, den står på min attläsalista! Kram

  SvaraRadera
 4. Wow - den beskrivningen av bok gillar jag! Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Det låter som en riktig feel good bok. Den blir faktiskt mitt nästa läsval efter din recension. Underbart beskrivet!

  SvaraRadera
 6. Genast blir jag nyfiken på hur den slutar! Boktips är alltid välkommet!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt boktips! Feel good är alltid härligt. Tack för boktipset!

  Ha en fin söndag

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...