onsdag 28 augusti 2013

Livets berg- och dalbana

Tänk vad fort det kan svänga... 

Från att känna mig oerhört vilsen, trött, slutkörd och nere för bara ett par dagar sedan till dagens enorma tacksamhet över det liv jag lever, mina nära och kära och att jag känner mig mer pepp på livet än på länge. 

Det svänger fort och svänger det åt det här hållet så är jag bara tacksam och tänker då inte protestera. Stressen över framtiden har lagt sig och övergått till en detlösersig-känsla. Först tänker jag njuta av de sista veckornas skolgång innan jag tänker börja oroa mig över framtiden. 

Så länge tänker jag njuta av friheten, familjen och vännerna. Jag tänker träna, må bra, njuta av hösten, sätta av tid för avkoppling och anta de eventuella utmaningar som kommer och hoppar upp i knät på mig om de verkar lockande.

Det känns förjäklaskitbra faktiskt :)
Kram på er!

/Anna

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar känsla du har just nu! Det är härligt att höra och jag hoppas att du kan leva på den även under dagar som känns mindre soliga <3
  Sv: Det var jättemysigt! Vädret är fantastiskt nu, mer lagom värme om du frågar mig :)
  Ha en fortsatt fin onsdag <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Härligt. För du vet, det brukar alltid lösa sig ;-)

  SvaraRadera
 3. Förjäklaskitbra, håll kvar den känslan vännen, så ska du se att du får en riktig toppenhöst med nya utmaningar o ett liv som du njutar av. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktigt bra känsla, släpp inte taget om den. Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Vad bra att det känns så bra!

  SvaraRadera
 6. hej..

  jag hänger på dig och dina tankar att allt löser sig nog.. För oftast så gör det ju det.. Även jag har ibland lätt att komma alltför djupt ner i gropen och sen blir det inte bra..

  men även jag har haft en fin helg !!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...