Egentligen är det inte dags för oss att göra julgodis förrän nästa helg men lillasyster och jag kunde inte riktigt hålla oss utan vi var visst tvugna att smyga igång knäckkoket lite grann...
Bästa att göra det i micron. Blanda i 1 dl sirap, 1 dl strösocker och 1 dl vispgrädde i en hög porslinskanna. Kör ca 8 min på full effekt i micron. Ha koll så att det inte kokar över och rör om ca varannan minut. Gör knäckprovet och blanda till sist i 1 msk hackad mandel och 1 msk smör. Häll i knäckformar. Det blir ca 40 st och de blir MUMS!
/Anna
Aha, det måste testad, vore skönt att slippa stå så himla länge vid spisen och röra, och röra och röra :-).
SvaraRaderaHa en bra lördag! Kram Jennifer
Åh, knäck som är så himla gott. Jag brukar göra Ernsts knäckbräck. Jättegoda och enkla de också :)
SvaraRaderaKramar
Jag älskar knäck!
SvaraRadera