tisdag 3 maj 2011

LCHF Korvstroganoff med blomkålsris

Ytterligare en av familjens favoriter! Enkelt, snabbt och supersmarrigt!



Korvstroganoff med blomkålsris 4-6 portioner

Korvstroganoff:
Skiva ner 1 falukorvsring, med hög kötthalt, i bitar. Hacka 2 gula lökar. Fräs lök och korv i en rejäl klick smör. Salta och peppra. Blanda i ca 3 msk tomatpuré. Häll på 2 dl vispgrädde och 1 dl standardmjölk. Lätt småputtra en stund. Smaksätt med lite paprikapulver.

Blomkålsris:
Riv ett blomkålshuvud antingen på ett rivjärn eller riv ner i matberedare. Stek lite i taget i smör några minuter. Salta och peppra ordentligt. Annars smakar det inte så mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...