torsdag 13 augusti 2015

Att ha haft en underbar sommar

Tillbaka på jobbet och i vardagen sedan en vecka. Ni som har hängt här vet vad jag tycker om både höst och vardag så vi behöver inte nämna det. Tack och lov verkar sommaren bita sig fast ett tag till vilket gör att höstkänslan inte infunnit sig än. Det är mycket lättare att tackla vardagen när det fortfarande är sommarlovsväder ute :)

Vilket sommarlov jag har haft. Vad mycket roligt jag har hunnit med... Kan inte annat än att var supernöjd. Mycket tid tillsammans med barnen, familjen och fina vänner. Äventyr, träning, utflykter, läger och resor i en salig blandning. Däremellan har jag lyckats landa på soffan och roat mig med att stirra i taket någon dag eller två. Det ända som jag har saknat är sol och bad. Det har det tyvärr varit alldeles för lite av och det är inte utan att jag känner mig lite snuvad på just den biten. Men inte mycket att göra. Förhoppningsvis kanske det blir några fina helger framöver att njuta av istället :)


Hoppas att ni har det haft precis lika bra som jag! Är grymt imponerad över att ni fortfarande kikar in här trots att aktiviteten här har varit minst sagt kass. Hoppas på lite bättring framöver!

Kram Anna2 kommentarer:

 1. Underbart!
  Vi har med haft en fin sommar :)
  Ha nu en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir en fin vardag och en höst där sommarvärmen håller i sig länge. Det hjälper upp. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...