onsdag 12 mars 2014

När man blir lite lycklig


Ibland behövs det helt enkelt inte så mycket för att man skall bli lycklig. Ibland kan det räcka med något så ytligt som en ny värmeborste ;)

När jag klippte av mig mitt långa hår innan jul så innebar det helt plötsligt att det behövde joxas och fixas med varendaste dag. Långt hår är bekvämt då det bara är att fläta det om det ser för eländigt ut på morgonen, men det nya kortare håret ser helt enkelt eländigt ut utan lite (mycket) hjälp på traven. I alla fall om man som jag har hårstrån som mer liknar hästtagel än människohår. Detta visste jag och var beredd på när håret åkte av, men vad jag inte var beredd på var att min älskade värmeborse, som har hängt med sedan min frisörsalongägartid skulle stendö det första den gjorde när det var dags att börja använda den igen.
Sedan den gick hädan har jag letat mig tokig efter något liknande men ingen jag har hittat har varit så bra som min gamla. Plattången har fått gå varm här hemma istället, men iallafall jag är lite yrkesskadad och behöver lite mer variation än rakt, rakare eller rakast hår varje dag.

Så ni kan ju förstå min lycka när jag hittade en preciiiiiiiiis likadan värmeborste som jag hade på lyko häromdagen. Alltså, jag trodde inte att de tillverkades längre. Min var ju säkert 15 år gammal. Men jo då, exakt likadan är den. Gissa min lycka? Även om det är förfärligt ytligt, så kan man faktiskt bli alldeles lycklig över en ny värmeborste :)Kram på er!

/Anna

5 kommentarer:

 1. Det är ju precis såna saker som kan vara så roligt att bli glad för, vardagslycka kallas det :)

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Precis en sådan har jag också haft och hade köpt den direkt av min frissa i Uppsala. Nu har jag en
  som jag inte alls är nöjd med! Förstår din lycka!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Haha jag som knappt borstar håret på mornarna ;-)
  Ja ibland behöver man lite ytlig lycka också...
  Hoppas du haft en skön ledig dag i vårvädret
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hahaha, jamen nog kan sådana saker göra en överlycklig :).
  Ha det gott fina du! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Vet precis vad du pratar om. Jag klippte av mitt långa hår i höstas... sååå mycket fix! Jättekul många dagar... men inte alla :P
  Skönt att du hittade en ny :)

  ha en fin hårsnygg dag *ler*

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...