söndag 8 december 2013

Skrivbubbla


Tre dagar med intensivt uppsatsskrivande resulterade i ytterligare fyra sidor och nu är det inte utan att vi börjar se ljuset i tunneln. Skall träffa vår handledare i veckan och vi hoppas att vi har kvar samma positiva känsla efter det bara...  Man skulle faktiskt kunna säga att hittills har han inte varit jättebra på att lyfta oss utan tyvärr brukar vi känna os ännu mer förvirrade när vi går därifrån än vad vi var när vi kom. men nu hoppas, hoppas vi att han kan vara lite konstruktiv så vi kan bli färdiga någon gång!

Iallafall har helgen varit mysig och vi har kurat i soffan iklädda pyjamas nästan hela tiden. Rätt mysigt att få sitta inne och bälja te och sitta med datorn i knät när det stormat och snöat utomhus. Sämre kan man ha det faktiskt!

Nu hoppas jag bara att min något överkokta hjärna svalnar lite till i morgon så jag pallar kommande vecka. den är minst sagt intensiv!

Kram på er!

/Anna

4 kommentarer:

 1. Vad jobbigt att ha en uppsats hängande över sig! Och allra helst i december när det är så mycket annat man vill göra...Hoppas den intensiva veckan går bra, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Duktiga ni är, hoppas ni snart är i mål, imponerad att du orkar och kan motivera dig till uppsatsskrivande i december när alla andra har fullt upp bara med att julstöka...

  Ta hand om dig!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Överkokt hjärna, det vet jag hur det känns och dåliga handledare också. Hoppas handledaren och examinatorn har lika tankar, så det inte blir ett stort bakslag när ho/han ska godkänna allt.. Gå mycket på er egen intuition så blir det bra.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hoppas din vecka blir bra och att hjärnan håller sig lagom sval :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...