torsdag 7 februari 2013

LCHF- Kesobröd


Godmorgon!


Bakade ett smarrigt kesobröd i går som det fick bli till frulle idag. Receptet kommer från Åse men efter som jag inte hade alla ingredienser hemma så gjorde jag om receptet lite grann. Men det blev toppengott ändå :)

LCHF kesobröd ca 9 bröd

3 ägg
125 gram keso (½liten burk)
Drygt 1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1 nypa salt

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa ihop äggen och keson med stavmixter. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör sedan ner i ägg-kesoblandningen. Platta ut degen till en 1½ cm tjock kaka på bakplåtspappers klädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 min. Skär i bitar. 

Jättegott!

Nu laddar jag för att ge mig ur i snöyran och ta mig bort till A. Eftersom vi unnade oss en ledig igår är det högre tempo på tentaplugget som gäller idag! Skönt när det är över på lördag ;)

Önskar er en fin dag!
/Anna

8 kommentarer:

  1. Jag har testat fiberhusken, det är inte dumt alls!
    Kokosmjöl däremot, det har jag aldrig använt...

    kram

    SvaraRadera
  2. Bra att ha när man blir sugen på en riktigt god macka. Lycka till med pluggandet. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Ser riktigt gott ut!
    Lycka till med pluggandet :)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  4. Såg smarrigt ut:) Måste testas!!

    Ha en bra dag!!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Såg så smarrigt ut =) Ska spara detta! Tack och ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  6. Tack! Det här ser ut som något vi måste prova. Just brödalternativ är lite svårt att hitta bra sorter tycker jag. Detta ser gott ut :)

    SvaraRadera
  7. Låter underbart, har sett receptet tidigare men ska nog ta och testa ditt.
    Ha en fin helg, kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...