Godmorgon!
Bakade ett smarrigt kesobröd i går som det fick bli till frulle idag. Receptet kommer från Åse men efter som jag inte hade alla ingredienser hemma så gjorde jag om receptet lite grann. Men det blev toppengott ändå :)
LCHF kesobröd ca 9 bröd
3 ägg
125 gram keso (½liten burk)
Drygt 1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1 nypa salt
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa ihop äggen och keson med stavmixter. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör sedan ner i ägg-kesoblandningen. Platta ut degen till en 1½ cm tjock kaka på bakplåtspappers klädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 min. Skär i bitar.
Jättegott!
Nu laddar jag för att ge mig ur i snöyran och ta mig bort till A. Eftersom vi unnade oss en ledig igår är det högre tempo på tentaplugget som gäller idag! Skönt när det är över på lördag ;)
Önskar er en fin dag!
/Anna
Jag har testat fiberhusken, det är inte dumt alls!
SvaraRaderaKokosmjöl däremot, det har jag aldrig använt...
kram
Bra att ha när man blir sugen på en riktigt god macka. Lycka till med pluggandet. Kramisar Tina
SvaraRaderaSer riktigt gott ut!
SvaraRaderaLycka till med pluggandet :)
Kram
Anneli
Såg smarrigt ut:) Måste testas!!
SvaraRaderaHa en bra dag!!
Kram Lotta
Såg så smarrigt ut =) Ska spara detta! Tack och ha en fin dag! Kram
SvaraRaderaSka ja garanterat prova!!
SvaraRaderaTack! Det här ser ut som något vi måste prova. Just brödalternativ är lite svårt att hitta bra sorter tycker jag. Detta ser gott ut :)
SvaraRaderaLåter underbart, har sett receptet tidigare men ska nog ta och testa ditt.
SvaraRaderaHa en fin helg, kram