torsdag 1 november 2012

Tävling

För att fira att vi hade fler besökare än någonsin under oktober månad tänkte vi att det vore på sin plats med en liten tävling igen. det var ju ett tag senast. Nu lottar vi ut första säsongen av vår nya favvoserie Gossip girl. 
 
För att vara med i utlottningen så skall du lämna en kommentar på detta inlägget och om du vill ha  dubbla vinstchanser (med andra ord få två lotter) så skall du gilla dagar av lycka på Facebook.
Easy peasy :)Vi kör dragningen om två veckor. Med andra ord den 15/11.

Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Jag hoppar utlottningen denna gång eftersom den där fantastiska boxen redan finns i detta hem (oh yes, här hemma bor tre tonårserietokar, Gossip Girl, One Tree Hill, OC, Gilmore Girls you name it - we love it) men jag vill ju passa på och gratulera er till fina besökssiffror. Och inte är jag förvånad. Ni har en fantastiskt fin blogg. Varm, omtänksam och med glimten i ögat. Här trivs jag. Så ett stort grattis och fortsätt blogga och sprida glädje. :)

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag förväntar mig INTE att vinna men hej o hå vad NI e bra!!!!

  SvaraRadera
 3. Jaaaaaa, jag vill också vara med och tävla. Jag har ju fortfarande inte FB då så det blir väl en enkel lott då tack! Kraaaam! Kul, med så många nya besökare! det är ni värda :D

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar Gossip!!!!! Såklart jag vill vara med och få en chans att vinna det! Och in och gilla på fb är givet! En jättefin blogg du har, som jag kommer titta in på igen och igen! :-)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det kunde ju bli premiär för mig då!

  kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Jag vill verkligen vinna detta! Har gillar er på Facebook länge :) underbar blogg ni har!!
  Kram
  Mikaela

  SvaraRadera
 7. ni två fina människor har en otroligt fin blogg! hoppas ni alla i familj mår bra! :) kram

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och tävlar med en lott! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...